søndag 31. mai 2009

Blå minutter på Frya


Pinse, og "berner sennenhund-menigheta" hadde satt hverandre stevne på Frya. Mirja og jeg prøvde oss igjen i utstillingsringen. Det ble ikke noe langvarig opphold. Blå sløyfe og takk for i dag. Slik er det i dette gamet. Bra kritikk en dag, og dårligere ei uke eller vel det senere. Vi prøver igjen..... 21 valper, 60 hanner og 76 tisper var påmeldt. Dommer var Peter Embleton fra Irland. Det var mye pent å se.

En kan vel trygt si at det var Gro-dag på Frya både i går og i dag:-)
At Ola Odelsgutt av Hiselfoss ble BIR på dette pinsetreffet, som han ble det i fjor, er ingen bombe. Sammen med eier og oppdretter Gro Solberg figurerer han øverst på "pallen" svært ofte. BIM ble Tiviniro's Be Reminded, tidligere avlstispe til LeeArmand, nå eid av hennes tidligere forvert Gro Hungerholt. Det er litt spesielt at nettopp denne tispa, som nærmer seg 8 år, er mor til tispa som ble BIM på pinsetreffet i fjor. Tribute Made To T av Lee Armand ble ikke mer enn 3 1/2 år. Det er å håpe at Rebekka og Terje i Bud kan stille på neste pinsetreff med en ny tricolor, en etterfølger etter Trulte, som er sterkt savnet.

Ingen trengte fryse på Frya denne helga. Værgudene viste seg fra solsida. På fjellet har det skjedd store forandringer de siste par dagene. Nå er det bjørkelauv så det monner. De av bernergjengen som hadde valgt å bo på fjellet under pinsetreffet, tror jeg fikk et godt inntrykk:-)

1 kommentar:

  1. "Det er FIN blåfarge på de sløyfene!" var en kommentar fra sidelinja..

    SvarSlett